Conradkade

 

Verhulstplein

 

New York
 • New York
 • California
 • Florida
 • Georgia
 • North Carolina
 • South Carolina
 • Arizona
 • Alabama
 • Texas
 • Washington
 • Nevada
 • Mississippi
 • Virginia
 • Wisconsin

New York

Penthouse New York (201 m2) kenmerkt zich door de grote oppervlakte en de handige indeling. Aan de rechterzijde van de entree bevinden zich twee slaap-/studeervertrekken (7 m2 en 10 m2) en de gastenbadkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich het toilet en de gang naar de master bedroom (26 m2) met een royale badkamer en suite. Naast de master bedroom bevindt zich een vierde slaapkamer die eventueel ook als walk-in closet kan fungeren. Tegenover deze kamer bevindt zich een diepe berging voorzien van een wasmachineaansluiting.

Klik hier voor een virtual reality impressie van woningtype New York, bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

 

De living bevindt zich over gehele breedte van de verdieping, om de beide loggia’s heen. Hierdoor ontstaan meerdere hoeken die als salon of eetkamer kunnen worden benut. Eén dakterras (12 m2) bevindt zich op het westen, het andere terras bevindt zich op het noordwesten, zodat u altijd kunt kiezen tussen zon of schaduw. In het midden van de living kan een ruime keuken met kookeiland worden gerealiseerd. De gastenkamers en de master bedroom bevinden zich aan verschillende zijden van het appartement, zodat ieders privacy gegarandeerd is.

download plattegrond

California

Dit penthouse (222m2) biedt u ongekende ruimte en een geweldig uitzicht over Den Haag. Direct na binnenkomst in de royale hal vindt u links een ruime slaap- of studeerkamer (20 m2). Rechts in de hal bevindt zich de gastenbadkamer. Recht tegenover de entree vindt u achter de openslaande deuren de keuken waar een kookeiland gerealiseerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich een berging die als bijkeuken benut kan worden. Tegenover de keuken bevindt zich het eerste dakterras, gelegen op het zuidoosten. De keuken is onderdeel van de living met maar liefst een oppervlakte van 93 m2.

De speelse indeling rondom de beide loggia’s zorgt dat u eenvoudig afzonderlijke hoeken voor wonen en dineren kunt creëren. Het tweede dakterras (14 m2) is gelegen op het zuidwesten en ziet uit over de Conradkade.  Achter het gedeelte met de tweede loggia bevinden zich twee slaap-/studeervertrekken (12 m2 en 17 m2), een luxe toiletruimte en een bergruimte met wasmachineaansluiting. De master bedroom (25 m2) is voorzien van een royale badkamer en suite.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Florida

Riant stedelijk wonen doet u in dit appartement van maar liefst 185 m2. Florida biedt u licht en ruimte om bijvoorbeeld gasten te ontvangen. Direct na binnenkomst in de royale hal vindt u links twee slaapvertrekken en de gastenbadkamer. Recht tegenover de entree vindt u achter de openslaande deuren de keuken waar een kookeiland gerealiseerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich een berging die als bijkeuken benut kan worden.

Tegenover de keuken bevindt zich de eerste loggia (ruim 11 m2), gelegen op het zuidoosten. De keuken is onderdeel van de living met maar liefst een oppervlakte van 93 m2. De speelse indeling rondom de beide loggia’s zorgt dat u eenvoudig afzonderlijke hoeken voor wonen en dineren kunt creëren. De tweede loggia (14 m2) is gelegen op het zuidwesten. De master bedroom (27 m2) is voorzien van een badkamer en suite. Voorbij de badkamer en de master bedroom bevindt zich nog een luxe toilet. Deze gang komt weer uit op de centrale hal.

Klik hier voor een virtual reality impressie van het woningtype Florida, bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Georgia

In dit compacte appartement (89 m2) wordt het vloeroppervlak optimaal benut door de praktische indeling. Direct bij binnenkomst vindt u aan de rechterzijde een slaap- of studeervertrek (9 m2). Aan de linkerzijde bevindt zich eerst het toilet en vervolgens de badkamer. De badkamer biedt ruimte voor een dubbele wastafel, een ligbad en separate doucheruimte. De master bedroom (ruim 12 m2) bevindt zich aan het eind van de hal aan de rechterzijde.

De living (ruim 41 m2) omringt de loggia (12 m2) die gelegen is op het noordwesten. De loggia bevindt zich op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan. In de linkerhoek van de living is ruimte voor een royale keuken in hoekopstelling. Naast de keuken bevindt zich nog een handige bergruimte met aansluiting voor een wasmachine.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

North Carolina

Dit ruime appartement (147 m2) onderscheidt zich door de handige indeling en de bijzonder grote living. Direct links bij de entree vindt u het toilet en de berging, voorzien van een wasmachineaansluiting. Links om de hoek bevinden zich de gastenbadkamer en de royale master bedroom (21 m2), voorzien van een eigen badkamer en suite. Recht tegenover de entree bevinden zich twee slaap-/studeervertrekken (ruim 12 m2).

Rechts betreedt u de ruime living. Rechts van de entree is ruimte voor een open keuken in U-opstelling. Naast de keuken bevindt zich een bergruimte die als voorraadkast of bijkeuken benut kan worden. De grote woonkamer (ruim 62 m2) bevindt zich om de loggia heen waardoor er een zithoek en eetkamer gerealiseerd kunnen worden. De loggia bevindt zich op het noordwesten op de hoek van de Conradkade en de Kennedylaan.

Klik hier voor een virtual reality impressie van het woningtype North Carolina, bekijk hier de verkooptekeningen en download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

South Carolina

Dit appartement (145 m2) onderscheidt zich door de handige indeling en de bijzonder grote living. Direct links bij de entree vindt u het toilet en de berging, voorzien van een wasmachineaansluiting. Links om de hoek bevinden zich de gastenbadkamer en de royale master bedroom (21 m2), voorzien van een eigen badkamer en suite. Recht tegenover de entree bevinden zich twee slaap-/studeervertrekken (ruim 12 m2).

Rechts betreedt u de ruime living. Rechts van de entree is ruimte voor een open keuken in U-opstelling. Naast de keuken bevindt zich een bergruimte die als voorraadkast of bijkeuken benut kan worden. De grote woonkamer (62 m2) bevindt zich om de loggia heen waardoor er een zithoek en eetkamer gerealiseerd kunnen worden. De loggia bevindt zich op het noordwesten op de hoek van de Conradkade en de Kennedylaan.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Arizona

Dit compacte maar praktische tweekamerappartement heeft een woonoppervlak van 69m2. Direct bij binnenkomst vindt u aan de linkerzijde een slaapkamer van ruim 13m2. Aan de rechterzijde van de hal bevinden zich een separaat toilet en de badkamer. De royale, lichte woonkamer van wel 35m2 kijkt uit op het Verhulstpark en geeft toegang tot het balkon op het noordoosten.

In de hoek van de woonkamer bevindt zich de keuken in L-opstelling. Naast de keuken bevindt zich de toegang tot de diepe bergruimte,  voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Een geweldig pied à terre en uitvalsbasis voor de echte kosmopoliet.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Alabama

In dit compacte appartement (88 m2) wordt het vloeroppervlak optimaal benut door de praktische indeling. Direct bij binnenkomst vindt u aan de rechterzijde een slaap- of studeervertrek (9 m2). Aan de linkerzijde bevindt zich eerst het toilet en vervolgens de badkamer. De badkamer biedt ruimte voor een dubbele wastafel, een ligbad en separate doucheruimte. De master bedroom (ruim 12 m2) bevindt zich aan het eind van de hal aan de rechterzijde.

De living (ruim 41 m2) omringt de loggia (12 m2) die gelegen is op het noordwesten. De loggia bevindt zich op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan. In de linkerhoek van de living is ruimte voor een royale keuken in hoekopstelling. Naast de keuken bevindt zich nog een handige bergruimte met aansluiting voor een wasmachine.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Texas

Riant stedelijk wonen doet u in dit appartement van maar liefst 183 m2. Texas biedt u licht en ruimte om bijvoorbeeld gasten te ontvangen. Direct na binnenkomst in de royale hal vindt u links twee slaapvertrekken en de gastenbadkamer. Recht tegenover de entree vindt u achter de openslaande deuren de keuken waar een kookeiland gerealiseerd kan worden. Naast de keuken bevindt zich een berging die als bijkeuken benut kan worden. Tegenover de keuken bevindt zich de eerste loggia (ruim 11 m2), gelegen op het zuidoosten.

De keuken is onderdeel van de living met maar liefst een oppervlakte van 93 m2. De speelse indeling rondom de beide loggia’s zorgt dat u eenvoudig afzonderlijke hoeken voor wonen en dineren kunt creëren. De tweede loggia (14 m2) is gelegen op het zuidoosten.  De master bedroom (27 m2) is voorzien van een badkamer en suite. Voorbij de badkamer en de master bedroom bevindt zich nog een luxe toilet. Deze gang komt weer uit op de centrale hal.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Washington

Royaal stads wonen doet u in dit appartement van maar liefst 131 m2. Direct na de entree bevindt zich rechts de badkamer met ruimte voor een ligbad, een dubbele wastafel, een separate doucheruimte en een toilet. Recht tegenover de entree bevindt zich een slaap-/studeervertrek (14 m2). Om de hoek van de hal bevindt zich links een separaat toilet en een diepe bergruimte (met technische installaties) met een wasmachine-aansluiting.

Aan de rechterzijde bevinden zich de master bedroom (ruim 15 m2) en de derde slaapkamer (ruim 13 m2). De royale living (53 m2) bevindt zich om de loggia, waardoor diverse leefruimtes onstaan. Er is ruimte voor een keukenopstelling in de lengte met bijvoorbeeld een kookeiland. De ruime loggia bevindt zich op het zuidwesten.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Nevada

Nevada onderscheidt (82 m2) zich door een speelse indeling. Direct na de entree vindt u aan de rechterzijde van de hal een separaat toilet en een compacte badkamer met ruimte voor een ligbad en aparte doucheruimte. In de nis in de badkamer is ruimte voor een dubbele wastafel. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich de slaap/studeervertrekken (12 m2 en bijna 8 m2).

De woonkamer (ruim 38 m2) bevindt zich om de loggia (12 m2)  heen, waardoor twee knusse ruimtes ontstaan. De woonkamer en de zonnige loggia op het zuidoosten kijken uit over het Verhulstpark. In de hoek is ruimte voor een keuken in L-opstelling. Achter de keuken is een handige bergruimte met een aansluiting voor een wasmachine.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Mississippi

In dit compacte appartement (89 m2) wordt het vloeroppervlak optimaal benut door de praktische indeling. Direct bij binnenkomst vindt u aan de rechterzijde een slaap-/studeervertrek (9 m2). Aan de linkerzijde bevindt zich het toilet en de badkamer. De badkamer biedt ruimte voor een dubbele wastafel, een ligbad en separate doucheruimte. De master bedroom (bijna 13 m2) bevindt zich aan het eind van de hal aan de rechterzijde.

De living (ruim 41 m2) omringt de ruime loggia (12 m2) op het noordwesten, op de hoek van de Kennedylaan en het Verhulstpark. In de linkerhoek van de living is ruimte voor een royale keuken in hoekopstelling. Naast de keuken bevindt zich nog een handige bergruimte met aansluiting voor een wasmachine.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Virginia

Deze woning kenmerkt zich door het ruime woonoppervlak van 114 m2 en de locatie van de loggia. Direct bij binnenkomst vindt u aan de linkerzijde een separaat toilet en diepe berging met een wasmachineaansluiting. Recht tegenover de entree bevindt zich de master bedroom van ruim 17m2. De andere slaap-/studeervertrekken hebben een oppervlakte van 13m2 en 11m2.

Aan het eind van de hal bevindt zich de badkamer, waarin plaats is voor een dubbele wastafel, een ligbad, een douchecel en een tweede toilet. De ruime living in L-vorm (40m2) omringt de gezellige loggia (11m2). De living en de loggia bevinden zich op het noordwesten, op de hoek van de Conradkade en de Kennedylaan. Naast de keuken bevindt zich nog een aanvullende berging (met technische installaties) die eventueel als bijkeuken benut kan worden.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond

Wisconsin

Dit appartement heeft een woonoppervlak van 115 m2 met maar liefst drie slaap-/studeervertrekken. Voorbij de entree van het appartement vindt u aan de rechterzijde de badkamer waarin voldoende ruimte is voor een ligbad, een toilet en een separate douche. Direct tegenover de entree bevindt de eerste slaapkamer (14m2).

Om de hoek vindt u aan de rechterzijde van de hal de master bedroom (bijna 16 m2) en een kleiner slaap- of studeervertrek met toegang tot het balkon (bijna 12 m2). Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een separaat toilet en een grote berging (9m2) met een aansluiting voor een wasmachine. De woonkamer en keuken hebben een royaal oppervlak van meer dan 40m2 en eveneens toegang tot het balkon op het zuidwesten, met uitzicht op de Conradkade.

Bekijk hier de verkooptekeningen of download hieronder de plattegrond.

download plattegrond