De President in top 3 beste woonproject in Den Haag

Eind augustus werd bekend dat De President was genomineerd voor het beste toekomstige woonproject in Den Haag. In deze verkiezing van Vastgoedjournaal, het online informatie- en nieuwsmedium voor de Nederlandse bouwsector, wordt gezocht naar het beste gerealiseerde en toekomstige woningproject in de Hofstad. Afgelopen woensdag 27 september werd de winnaar bekend gemaakt op de Woningmarkt Den Haag 2017. Boven onze stoutste verwachting is De President in de top 3 beland! Een enorme verrassing, maar zeker ook een enorme eer.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de stem op De President en/of elke andere bijdrage die het project is geleverd. Zonder alle interesse was het ons niet gelukt om van De President een in het oog springend project te maken met meerwaarde voor de locatie!

De bouw van De President is reeds gestart. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2019. Wij hopen met De President het verouderde kantorengebied aan het Verhulstplein nieuw leven in te blazen als aantrekkelijk woongebied, waarmee de locatie op de kaart wordt gezet. Wij kijken ernaar uit.