De President op de Woonbeurs Den Haag

Eind deze maand vindt de Woonbeurs Den Haag plaats. De Grote Kerk is op zaterdag 28 oktober 2017 het decor van een inspirerende beurs vol woonideeën en -mogelijkheden in onze Hofstad. Nelisse Makelaarsgroep is al jaren een vaste standhouder en ook deze editie weer aanwezig om u te ontvangen.

Op dit moment zijn er nog twee penthouses beschikbaar. Wilt u meer weten over de penthouses en direct inspiratie opdoen? Kom dan naar de stand van Nelisse Makelaarsgroep op de Woonbeurs Den Haag. Het team van ervaren makelaars staat u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen over De President. Liever bij de makelaar langs op kantoor? Neem dan contact op met Nelisse Makelaarsgroep via telefoonnummer 070-350 14 00 of e-mail naar info@nelisse.nl voor het maken van een afspraak.

De bouw van De President is reeds gestart. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2019. De President blaast nieuw leven in het verouderde kantorengebied aan het Verhulstplein al aantrekkelijk nieuw woongebied. Met een woning op de bovenste etage in De President staat u iedere dag op met een fantastisch uitzicht over de stad en richting zee. Door de zeer flexibele indelingsmogelijkheden en een vrijblijvend advies van een professionele interieurarchitect is uw droomhuis dichterbij dan u denkt!