Een persoonlijk, online woningdossier

Iedere koper van een appartement in De President krijgt een eigen, online woningdossier tot zijn beschikking. De eerste kopers hebben inmiddels al toegang gekregen tot hun persoonlijke omgeving.

Het online woningdossier vormt gedurende het bouwproces dé basis voor iedere koper: alle relevante informatie over de nieuwe woning is op één locatie verzameld, zoals plattegronden en technische omschrijvingen, maar ook de financiële kant van extra woonwensen wordt helder weergegeven in het woningdossier. Niets in De President is standaard. In overleg met de kopersadviseur kunnen persoonlijke wensen worden uitgewerkt en op tekening worden geplaatst. In het online woningdossier vinden de kopers een digitale optielijst waarin zij kunnen zien welke extra koperskeuzes er bij hun appartement beschikbaar zijn. In de digitale optielijst kunnen zij zelfstandig rondkijken en ook bestellingen plaatsen. Uiteraard kan er ook altijd een afspraak worden gemaakt met de kopersbegeleider om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Bij nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de woning, over bijvoorbeeld de bouwwerkzaamheden, wordt het dossier bijgewerkt. Het persoonlijk dossier wordt dus voortdurend aangevuld en actueel gehouden. Na oplevering blijft het woningdossier toegankelijk voor de kopers. Het dient dan als naslagwerk voor alle eerdere communicatie en documenten die betrekking hebben op de aankoop van het appartement. Bij een eventuele verkoop kan het dossier worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Het online woningdossier wordt aangeboden in samenwerking met homeDNA.