Nog enkele appartementen beschikbaar

Na een succesvolle verkoop is de bouw van De President gestart. Heembouw Wonen is de uitvoerend aannemer en inmiddels bezig met het afbreken van het oude kantoorpand op de locatie. De oplevering staat vooralsnog gepland in het eerste kwartaal van 2019.

Er zijn nog enkele koopappartementen en een penthouse in De President beschikbaar. Bekijk de woningzoeker op de website en de brochure voor meer informatie over de appartementen.

Interieurontwerp
Een appartement in De President kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke woonwensen. Het is mogelijk om in bepaalde vertrekken zelfs de standaard opties te laten vervallen, zodat u in die ruimtes maximale indelingsvrijheid heeft. De vertrekken kunt u dan optimaal benutten voor een inrichting naar eigen inzicht. Indien gewenst bieden wij hierbij interieuradvies aan, zodat u met behulp van een professionele interieurarchitect uw woonwensen kunt vertalen naar een nieuw thuis.

Wilt u wonen op wereldniveau en heeft u interesse in een hoogwaardig appartement in Den Haag met een fantastisch uitzicht richting het centrum en de zee? Dit is uw laatste kans op een eerste klas woning in de nieuwe blikvanger van het Statenkwartier. U kunt bij interesse contact opnemen met Nelisse Makelaarsgroep via e-mailadres nieuwbouw@nelisse.nl of telefonisch via 070-350 14 00. Ook als u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.