Interieuradvies van Lennart Otte Interieur

Een nieuwbouwwoning biedt de ultieme keuzevrijheid met betrekking tot de indeling en inrichting van uw nieuwe thuis. Al uw woonwensen zijn tijdens de bouw te verwezenlijken.

Kopersbegeleiding anno 2017

Van klassieke kopersbegeleiding met een voorafgeformuleerde optielijst bij de aankoop van een woning is steeds minder sprake. De mogelijkheden zijn legio, van het eenvoudige verplaatsen van stopcontacten tot het realiseren van extra vertrekken. Wanneer er wel een vast pakket voor meer- en minderwerk beschikbaar is, dan zijn de opties ook uitgebreider. Anno 2017 geeft u als koper uw eigen invulling aan uw nieuwe thuis.

Gratis consult bij de aankoop van een appartement

De President loopt voorop in deze trend. Inherent aan appartementen is uiteraard dat er van uitbouwen of een gewijzigde gevel geen sprake kan zijn. Ondanks dat er bij appartementen dus minder indelingskeuze is dan bij bijvoorbeeld eengezinswoningen, wordt u als koper van een woning in De President maximale ontwerpvrijheid geboden. Om u te ondersteunen bij het realiseren van uw woonwensen, krijgt u bij aankoop een gratis consult bij Lennart Otte Interieur. Dit professionele ontwerpbureau heeft al menig koper geholpen bij het ontplooien van hun woonideeën en bijzondere smaakvolle woningen gerealiseerd. Kijk voor meer informatie, inspiratie en het portfolio van Lennart Otte op www.lennartotte.nl.