Stem op De President: beste woonproject in Den Haag

De komst van De President is niet onopgemerkt gebleven. Vastgoedjournaal, het online informatie- en nieuwsmedium voor de Nederlandse bouwsector, heeft De President genomineerd voor het beste toekomstige woonproject in Den Haag.

In deze nieuwe verkiezing is Vastgoedjournaal opzoek naar het beste gerealiseerde en toekomstige woningproject in Den Haag. Lezers van het nieuwsmedium konden projecten inzenden, waarna Vastgoedjournaal een selectie maakte voor de verkiezing. De President is genomineerd vanwege de opmerkelijke herontwikkeling. Het verouderde kantorengebied aan het Verhulstplein wordt nieuw leven ingeblazen als aantrekkelijk woongebied, waarmee de locatie op de kaart wordt gezet.

Iedereen kan in deze verkiezing zijn stem uitbrengen. Vindt u dat De President deze onderscheiding verdient? Stem dan op De President via www.vastgoedjournaal.nl en kies De President in de categorie ‘Beste toekomstige woningproject in Den Haag’. U kunt stemmen tot 22 september 2017.

De top 3 wordt bekend gemaakt op het congres Woningmarkt Den Haag 2017 op woensdag 27 september, waarna de bezoekers van het congres bepalen wie als winnaar uit de bus komt.