Locatie

De President verrijst op de grens van de geliefde wijken Statenkwartier en Duinoord, aan de rand van de Internationale Zone van Den Haag. De locatie wordt getransformeerd tot een aantrekkelijk nieuw woongebied. Er is bij de herontwikkeling van dit gebied veel aandacht voor groen en kwaliteit.

Wilt u even uitwaaien of tot rust komen? De President ligt op loop- en fietsafstand van de boulevard en het strand van Scheveningen.

Den Haag
  • Den Haag
  • De "Fred"
  • Strand
  • Openbaar vervoer
  • Uitvalswegen

Den Haag

Den Haag is een stad met internationale allure. Als regeringscentrum van Nederland en thuisbasis van diverse transnationale instellingen heeft Den Haag een levendige internationale gemeenschap. Bovendien zijn er meer dan 300 internationale bedrijven gevestigd in en om de directe omgeving van Den Haag. De stad herbergt een scala aan musea, monumenten en fraaie architectuur en kent diverse hoog aangeschreven festivals op het gebied van kunst en cultuur. Den Haag heeft een gevarieerd winkelaanbod dat bestaat uit grotere ketens, maar ook veel kleinere boetieks en speciaalzaken. Ook op horeca en uitgaansgebied kent Den Haag een zeer divers aanbod.

Naast stedelijk vertier vindt u in de directe omgeving ook veel gelegenheid voor rust en ontspanning. Geniet van de nabijheid van het strand (5/10 minuten!), het Haagse Bos en de duinen of trek er verder op uit: andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Leiden zijn snel te bereiken.

De "Fred"

Op loopafstand van de locatie ligt één van de charmantste winkelstraten van Den Haag: de Frederik Hendriklaan, ook wel bekend als “De Fred”. Naast een gespecialiseerd winkelaanbod kunt u hier ook terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Strand

Geniet van de nabijheid van het strand van Scheveningen, de gezellige jachthaven en uiteraard de Boulevard.

Zomer of winter: u heeft altijd de gelegenheid om lekker uit te waaien, te genieten op een terras of om een lange wandeling te maken.

Openbaar vervoer

De President is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn er diverse bus- en tramhaltes (lijn 11, 16, 21, 24) die goede verbindingen hebben met de NS stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor.

Uitvalswegen

Bij normale verkeersdrukte ligt het verkeersknooppunt Prins Clausplein op slechts 10 tot 15 minuten van het complex. Vanaf het Prins Clausplein zijn er directe aansluitingen naar de A4 (richting Amsterdam), de A12 (richting Utrecht) en de A13 (richting Rotterdam).

Ook via de Hubertustunnel zijn er prima aansluitingen op het rijkswegennet. De luchthaven Schiphol ligt op minder dan 50 kilometer afstand.